Vëzhgim dhe Monitorim 24/7

Shërbimet e sigurisë me ndihmën e sistemeve të sigurisë nga brendet më të njohura botërore

KONSULTIME

Konsultim me klient rreth kerkesave tyre dhe ideve per projekt instalues

Shërbimet tona

Camera Analoge prej 2mp deri 8mp HD,TVI,FHD,HDCVI,CVI,etj. IP Kamera 2mp deri 8mp,Full Color,Starlight,SuperStarLight. PTZ Kamera 2mp deri 5mp,Super Star Light-30x Zoom. Wifi IP Kamera 2mpderi 4mp with SSD Card up to 256gb. Nightvision Kamera 80m vision + audio. DoorBell Kamera me hapje dhe mbyllje te deres ne menyre elektronike. Smart Alarm Security System me Wireless dhe Kontroll permes Telefonit. Senzor te Levizjes me perimeter, Senzor Dere,Senzor Tymi, Senzor Uji,Zile Dere. Instalimi I Smart Home Control(Shtepise Se Menqur) qe mundeson Ndezjen/Ndaljen E Dritave ne Shtepi, Ndezjen/Ndaljen e Bojlerit, Nxemseve, TV, Klimave etj.

PARTNERET

Duke u nisur nga Partneret nderkombetar dhe Bashkpunetor vendor, si: Uniview, TVT , Dahua, Mate , Wolf Guard

Rreth Nesh image
Nisur nga përvoja dhe experienca e punës sonë në Amerik tek compania jonë Europen Standard LLC që gjindet me seli në New York , ku fillimisht u punua me shpërndarjen e sistemit cabllor Cat5 për linja telefonike , Cat5e për Internet , Cat6 për sistemin dhe monitorimin e sigurisë , dhe RG59 Coaxial për TV, me instalimin e dyerve elektoronik, hapje dhe mbyllje përmes kartelës, sistemin e alarmit në rast zjarri, sistemin për kontrollimin e klimatizimit, përmes ventilave elektronik, etj.
Që nga viti 2014 e më pas,punimet te filluan të avancojnë së bashku me teknologjinë e avancuar nga sistemi analog, në sistemin digital.
  • Ratkoc
  • Tek rrethi ne qender te fshatit

Ju lutem shënoni të dhënat tuaja, dhe ne do ju kontaktojmë sa më shpejt që është e mundur.