KONSULTIME

Konsultim me klient rreth kerkesave tyre dhe ideve per projekt instalues

Shërbimet tona

Camera Analoge prej 2mp deri 8mp HD,TVI,FHD,HDCVI,CVI,etj. IP Kamera 2mp deri 8mp,Full Color,Starlight,SuperStarLight. PTZ Kamera 2mp deri 5mp,Super Star Light-30x Zoom. Wifi IP Kamera 2mpderi 4mp with SSD Card up to 256gb. Nightvision Kamera 80m vision + audio. DoorBell Kamera me hapje dhe mbyllje te deres ne menyre elektronike. Smart Alarm Security System me Wireless dhe Kontroll permes Telefonit. Senzor te Levizjes me perimeter, Senzor Dere,Senzor Tymi, Senzor Uji,Zile Dere. Instalimi I Smart Home Control(Shtepise Se Menqur) qe mundeson Ndezjen/Ndaljen E Dritave ne Shtepi, Ndezjen/Ndaljen e Bojlerit, Nxemseve, TV, Klimave etj.

PARTNERET

Duke u nisur nga Partneret nderkombetar dhe Bashkpunetor vendor, si: Uniview, TVT , Dahua, Mate , Wolf Guard